Hirdetés 

Varga Márk anyagi helyzete az acnews.hu értesülései szerint felkeltette a NAV érdeklődését. A 26 éves zenész valóban úgy él, mint a hollywoodi sztárok.

G.w.M közösségi oldalának sztorijában azt látjuk, hogy a sztárzenész elindul shoppingolni, előtte azonban videóban libegteti a kezében a köteg huszasokat. A következő posztjában látjuk, ahogy az autója gyik tartórekeszébe sem fér bele a pénz, amit magával visz.


A következő posztban megvillantja luxuskaróráját, vagy aranyfukszait, az ezt követőben pedig a többtízmilliós vadiúj Mercedesét, vagy Ferrariját, vagy Labóját. Mikor éppen mit.

Ezek után meglepi Edinát egy szürke hétköznap este egy 24 milliós Porsche terepjáróval.

Tegyük hozzá, hogy Varga Márk 26 éves és a csóróságból érkezett, erről maga vallott a Frizbi TV-ben. Példaképe lehet tehát a fiataloknak, hogy hogyan lehet a mélyszegénységből pár év alatt feltörni a gazdagságba. Azonban Varga Márk mindezt úgy tette, hogy még egy vállalkozása sincsen. Ezutóbbit már a Privát Kopó bűnügyi magazin részletezte.

G.w.M tehát a nyilvánosság előtt mutogatja a vagyonát, a másik oldalon pedig azt mondja, hogy nincs köze a niylvánosságnak ahhoz, hogy mekkora vagyona van. Ki érti ezt?

Varga Márk azonban magyarázatot ad mindenre. A legutóbbi posztjában mindenkit megnyugtat az anyagi helyzetét tekintve:

„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc … Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet!”

-írta a rapper.

A Bors mindezek után megkereste Varga Márk menyasszonyát, Kulcsár Edinát, hogy mit szól a történtekhez,ám az egykori szépségkirálynő nem kívánt nyilatkozni. Szerinte csupán lejáratásról van szó.

Nem foglalkozunk lejárató jellegű dolgokkal

fogalmazott a szépségkirálynő.

MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi fájdalmas vallomása: “Elrontott ez a szörnyű világ…”

 

/p>