Hirdetés 

A Story Magazinnak adott interjút Muri Enikő, aki spirituális beállítottságúnak vallja magát.

Ismerősei úgy hívják: boszi. Nem véletlen, hiszen számos későbbi történést érzett meg előre az énekesnő az eddigi életében, amire barátai is rácsodálkoznak. A belső intuíciói is sokat segítenek neki, így jöttek sorra a szakmai sikerek és így került sínre a magánélete is.

“A cselekvés erejében hiszek, mert bármi jó könnyebben megtörténik velünk, ha nyitottak és aktívak vagyunk, mintha csak otthon ülünk ölbe tett kézzel, és várjuk, mondjuk, egy jóslat beteljesülését. Minden változás belőlünk fakad. Így történt ez az én életemben is, amikor hat évvel ezelőtt úgy éreztem, most már többre, másra van szükségem, mint a szólókarrier, tartozni szerettem volna valahová, és ezért elkezdtem lépéseket tenni. Így érkezett meg először az életembe a Sugarloaf, majd a párom.” – mondta Enikő, aki egy autóbalesetet is megúszott a megérzéseinek köszönhetően.

Az egy erős jel, ha állandóan piros lámpát kapok. Olyankor tudom, már megint csak rohanok át az életemen, és vissza kell vennem a tempóból, különben baj lesz. Amikor például egyszer Nyíregyházára indultam volna a szüleimhez, Szabi megkért, hogy mielőtt elindulok, mosogassak el. Nem volt kedvem hozzá, de megtettem. Nem sokkal később az autópályán óriási halálos baleset volt néhány száz méterrel előttem. Ha Szabi nem hív vissza mosogatni, akár én is lehettem volna az egyik ütköző. Olykor az élet csak pillanatokon múlik, és tényleg olyan, mintha angyalok vigyáznának ránk.”

-mesélte az esetet az énekesnő.


Tóth Szabival tökéletes párost alkotnak (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR MURI ENIKŐRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

L.L. Junior válása durvább lesz, mint gondoltuk? Magához akarja venni a kislányát a sztárrapper

/p>