Hirdetés 

A Farm VIP versenyzői és nézői között finoman szólva sem örvendett túl nagy népszerűségnek a Romantic énekesnője Völgyi Zsuzsi.

A műsor után nagy lelkierőre volt szüksége, hogy egyáltalán ki merjen menni az emberek közé – írta a Blikk.

Nagyon sok olyan dolog történt a Farmban, ami nem került bevágásra, például amikor mosogattam, az állatok után trágyáztam, szóval a munkarésze. Ellenben a viccelődések, amiket elindítottam nagy unatkozásomban, mind láthatóak voltak, viszont a nézők sajnos nem nevettek rajta, és nem tudták eldönteni, hogy rosszindulatú vagyok vagy bolondozom – mondta Völgyi Zsuzsi a Ricsi kicsi konyhája egyik epizódjában. – Pedig nekem a szórakoztatás volt a célom, de a nézőkből ez ellenszenvet váltott ki, amire nem számítottam – mondta Zsuzsi, aki a kommentszekcióban a hozzászólások között szemezgetve úgy érezet magát, mintha embert ölt volna.

Le is tiltotta a kommentelési lehetőséget, de egy ideig az utcára sem nagyon mert kimenni, sőt a zenekari felkéréseknél is rettegett.

Kaptam egy felkérést, de nem mertem színpadra állni, mert féltem, hogy megdobálnak tojással, vagy megvernek az után. Soha nem éltem még át ilyet, nagyon durva volt.

-mondta az énekesnő.


Völgyi Zsuzsi a Farm VIP után alig mert utcára menni (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR VÖLGYI ZSUZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Peter Srámek a magánéletéről: “Nem tartozom magyarázattal senkinek, hogy kivel élek, mit csinálok, hogyan csinálom” – videó

/p>