Hirdetés 

Molnár Anikó új bizniszbe kezdett. Az egykori Nagy Ő regisztrált az OnlyFans oldalra, ahol havi előfizetési díjért cserébe láthatják a regisztráltak az alap fotókat és videókat a kedvencükről.

Ha többet, vagy épp mást szeretnének látni, privátban arra is van lehetőség az oldalon keresztül, azonban az már feláras, egyedi díjszabást jelölhet meg a profil tulajdonosa. Anikó a regisztrációról és az új üzletről a Fókusznak beszélt.

Húsz éve azt kapom folyamatosan a kommentekben, hogy én nem dolgozom, ingyenélő vagyok, kitartott vagyok és az ősi szakmát űzőm. Most így, 47 évesen, azt mondtam, tulajdonképpen eddig is lek*rváztak, a semmiért, akkor most is k*rvázzanak le a semmiért, de akkor most legalább legyen belőle hasznom

-mondta a híresség az RTL-nek.

Mindeközben a borsonline.hu megírta, hogy csalódott férfi rajongók tömege írta meg, hogy várják Anikó képeit és videóit, azonban nem találják a profilját.

Anikó a közösségi oldalán nyugtatott meg mindenkit:

Valóban egész nap fotóztam, ezért nem ért el senki. Nagyon jó képek készültek , melyek hamarosan felkerülnek az OnlyFans-ra. Ezzel egyidőben el is fog indulni az oldal! Egy kis türelem és minden infó elérhető lesz itt, az instán, a tiktokon, mindenhol.Ne legyetek csalódottak, ígérem, kárpótolva lesztek.
-írta a híresség.
MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

/p>