Hirdetés 

Lakatos Márk volt a vendége a Frizbi TV legújabb adásának, amelyet a Blikk szemlézett.

A műsorban az elfogadás, a provokatív viselkedés és a homofóbia is téma volt és szerencsére Hajdú és Lakatos nem mindenben értettek egyet.

Ámbár Lakatos Márk Járai Máté RTL-től való menesztése után egy olyan videóval jelentkezett a TikTokon, amelyben élcelődött a csatorna melegekhez való viszonyával, most a stylist elmondta, nem gondolná hogy Járai másságának köze lehet a kirúgásához. Vallja viszont, hogy a melegek megítélésével kapcsolatban még mindig nagy baj van.

Még a melegtársadalmon belül is létezik egy rejtett homofóbia a nőiesen viselkedő melegekkel szemben, ahogy ez egy kutatásból kiderült

-mondta Lakatos, mire Hajdú rákontrázott és egy példával illusztrálta, hogy meddig elfogadható a nyilvános viselkedése egy meleg vagy épp hetero embernek.

Azt gondolom, egy bizonyos szint felett az ember elfogadja, hogy mindenki azzal van, akivel akar. De a gyerekeinket hagyják békén, a TikTokon, amit húsz év alattiak néznek, transzneműek büszkén mondják, hogy prostituáltak!Ha heteróként felkapnék egy boát, nekem is beszólnának. Van egy határa annak, hogy ki hogyan viselkedik.

-mondta Hajdú Péter, amihez Lakatos Márk hozzátette, hogy nehéz meghatározni, hogy mi a jó ízlés határa.


Hajdú Péter provokálta Lakatos Márkot (Fotó: Life TV)

Később Lakatos Márk a Blikknek még nyilatkozott a beszélgetéssel kapcsolatban.

“Hajdú Péterrel nagyon jót lehet veszekedni. Az ember fontos témákról szenvedélyesen tud vitatkozni, márpedig ez számomra nagyon fontos. Peti végig provokált, de ez abból fakad, hogy profi riporter, pontosan tudja, merre kell terelnie a beszélgetést. Továbbra is vallom, jobb lenne a világ, ha az emberek ki tudnának lépni a komfortzónájukból, akár mások megítélésével kapcsolatban is. Az alapvető szabadságjogokhoz ugyanis hozzátartozik, hogy az embereket ne a viselkedésük, hanem mondjuk az eszük vagy bármilyen más értékük alapján ítéljük meg” – mondta a lapnak Lakatos Márk.

MÉG TÖBB HÍR HAJDÚ PÉTERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Femina / Glamour

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi kimondta Marics Petivel kapcsolatban: “Emiatt húzom a számat!” -videó

/p>