Hirdetés 

A Sztárban sztár első adása fergetegesre sikerült, osztatlan sikert aratott a közönség és a szakma köreiben.

Volt azonban olyan híresség, akinek nagyon nem jött be. Azahriah például kemény kritikát fogalmazott meg a műsorral kapcsolatban. Molnár Tibi, azaz Trap kapitány adta elő DESH Kukásautó című számát, a produkció első felében ehhez a stúdió mögött egy valódi kukásautóra is felugrott és szórta be kukából a szemetet. Na ez volt az a pont, ahol Azahriah már úgy érezte, meg kell szólalnia – erről írt a Noizz.hu.

„Nagyon jól nyomta faszim a Sztárban Sztárban, nem ellen irányul a kiírásom.

Vicces látni, hogy megjelenünk full kívülről víziókkal, majd amikor a megélhetésre összpontosult kereskedelmi TV látja, hogy jajj ezt nézik, erre igény van, már egyből a saját trash szar műsorokba integrálják, ahol a zsűri riszál meg flessel a zenére, mindent megtesz, ami a néző dolga lenne, nem egy zsűrinek.

Vagy akkor ne nevezzék zsűrinek a bagázst, csak fanoknak” -idézte a Noizz.hu az énekes Instagram sztoriját, aki folytatta:

“Nincs szakmai vélemény, nincs innovatív ötlet, alig-alig számít a zenei hozzáértés, csak az, hogy a hypeot, amit mi hoztunk és pont azért szerettétek meg, mert végre valami olyan, ami nem szalagon gyártott, azt is konzummá és fogyasztóivá zülleszteni.”

MÉG TÖBB HÍR AZAHRIAHRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Videón Tóth Gabi és Kóbor János duettje! “Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget”

/p>