Hirdetés 

54 éves korában január 12-én Los Angelesben elhunyt Lisa Marie Presley, a Király egyetlen lánya.

A tragédiát tetézte a hír, miszerint a végrendeletet az énekesnő édesanya Priscilla megtámadja, mivel azt nem ismeri el. A sztár eredeti végrendeletében édesanyja és korábbi menedzsere kezeli halála után a vagyonát, azonban rejtélyes okokból és eddig titkosan kezelve állítólag ezt Lisa Marie 2016-ban megváltoztatta és úgy döntött, hogy gyermeke örököljön mindent.

Priscilla ügyvédei szerint azonban a dokumentumban hibásan írták az anyja nevét, továbbá szokatlannak tűnő aláírás szerepel azon, ezért megtámadták a végrendeletet.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz benyújtott beadványban az is szerepel, hogy a 77 éves Priscilla csak Lisa Marie halála után szerzett tudomást a 2016-os módosításról. Elvis egykori felesége azzal érvel, hogy a módosítást soha nem kézbesítették neki, amíg lánya életében volt, pedig azt a végrendelet kifejezetten megköveteli.  A helyzet komolyságát az is bizonyítja, hogy egy, a családhoz közel álló személy azt állítja az Entertainment Tonightnak, hogy a nagymama és unokája már nem beszél egymással, mióta Priscilla megtámadta lánya végakaratát.

Riley az édesanyját gyászolja, és a szíve szakad meg, hogy egy családtaggal kell vagyonkezelési vitát folytatnia

– mondta a forrás a lapnak.

Úgy tudni, hogy bár Riley magánúton szeretné rendezni a vitát, ennek ellenére egy hosszú, bírósági csatára is felkészült a nagymamájával szemben.


Lisa Marie Presley január 12-én hunyt el (Fotó: AFP)
MÉG TÖBB HÍR LISA MARIE PRESLEYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Getty Images

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi brutál szexi ruhája elvitte a show-t! Elstartolt a Sztárban sztár – fotó

/p>