Hirdetés 

A 81 éves nagypapa, aki 14 éven át szenvedett az elhibázott fogászati munka miatt, öngyilkos lett, miután megtagadták tőle a 50 millió forintnyi angol font kifizetését egy kiskapu miatt – számolt be a Daily Mail.

Clive Worthington 2008-ban utazott egy magyarországi magánfogorvoshoz implantátumok beültetése miatt, de a beavatkozást elszúrták, egy komoly hiba miatt ugyanis teljesen elcsúszott a harapása, ami állkapocsferdüléshez vezetett. A zsrencsétlenül járt férfi a későbbiekben már rágni is alig bírt.

Az új műfogsor nem volt megfelelően illesztve, ezért a beültetett fogak egy része kitört vagy megrepedt, aminek következtében fájdalmas ínygyulladásai és fertőzéseki lettek. Az elhibázott fogorvosi beavatkozásnak köszönhetően a férfit állandó fejfájások gyötörték, ráadásul rengeteget fogyott, mivel enni sem tudott rendesen.


Az idős férfi nem bírta feldolgozni a történteket (Fotó: Daily Mail)

Az idős férfi még többször visszajárt a magyar fogorvoshoz, aki Nagy-Britanniában is praktizál, de a férfin segíteni nem tudott, így 2015-ben azt tanácsolta betegének, hogy keressen egy másik szakembert, valamint biztosítójával vegye fel a kapcsolatot, kártérítés érdekében.

A férfi a fogászt bepanaszolta a GDC-nél (General Dental Council) is. 2019-ben aztán felelősnek is találták a többszörösen hibázó fogorvost, akit több mint 86 ezer font kártérítés és közel 31 ezer font jogi költség megfizetésére kötelezték, amely összegeket azonban soha nem fizette ki Clive Worthingtonnak, egy jogi kiskapu miatt.

A férfi 2022 szeptemberében öngyilkos lett.

Kiemelt kép: Freepik / illusztráció

EZ IS ÉRDEKES!

Király Viktor megmutatta két éves kisfiát – a megható fotót imádják a rajongók

/p>