Hirdetés 

A műsor indulása előtt elmondta az énekes, hogy súlyos betegség nehezíti meg a szereplését a műsorban, de arról hallgatott, mennyire súlyos…

– Izgulok, mert nagyjából két hete kiderült, hogy az évi háromszáz koncert miatt vagy izomrost szakadásom van a hasizmomban, vagy rekeszizom sérvem. Az orvos szerint  a beatboxolást abba kellene hagynom. De remélem, hogy nem fog véget érni a pályafutásom – mondta a Borsnak Molnár Tibi, a Tha Shudras frontembere.

Most elárulta a lapnak, hogy ennél sajnos sokkal nagyobb a baj, mert a beatbox nemcsak a rekeszizmát károsította, így pihenőre kell majd vonulnia.


Fotó: Sajtószoba

Azt tudom csinálni, hogy pihentetni kell a rekeszemet, ami az éneklés és sok egyéb zenei elfoglaltságom mellett nem annyira könnyű, de igyekszem.

A beatbox-ot csinálom még ugye, amit most meg sem mutathatok, mert valójában az vágta haza a rekeszizmomat és a szívemet is. Sőt, főként a szívemet. 

Ezért az a terv a Sztárban Sztár után, hogy jön egy kényszerpihenő és a beatbox-ot pedig valószínűleg nyugdíjba kell küldenem és énekelni fogok inkább a jövőben – mondta Trap kapitány, akinek döntést kellett hoznia az egészsége érdekében.

– Fájdalmas döntés volt, de valójában 2017 óta érzem a koncertek után, hogy valami gond van. Annyira traumatizált ez az érzés, hogy annyira már nem gond megválni tőle. 

Akkora a kockázat, hogy nagyobb bennem a para, mint maga a veszteség.  Így azért nem olyan nehéz leszokni róla.

-tette hozzá.

@borsonline

#trapkapitany#sztárbansztár#tv2#borsonline#nekedbelegyen#kulisszakmogott#énekes#divat#szőke#szív#♥️💪

♬ eredeti hang – Bors

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR TIBIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Lara fekete csipkés fehérneműben, ultra szexi képpel forrósította fel a hűvös estét!

/p>