Hirdetés 

A Blikk tudta meg elsőként az információt, hogy a Fővárosi Ítélőtábla döntése alapján Nótár Marynek 25,5 millió forintot kell fizetnie volt kiadója részére.

Nótár Mary hosszú évek óta pereskedik volt kiadójával, miután a társaság szerint egyoldalúan és jogtalanul felbontotta a szerződését és megszakította velük a közös munkát. Az énekesnő azt állította, hogy amikor az elválás tényét bejelentette, akkor bezárták a házba, és fogva tartották. A bíróság első fokon a kiadó javára döntött és 54 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte Nótár Maryt. Ezután a másodfok viszont Marynek kedvezett, jogszerűnek ítélte a szerződésbontást a felperes keresetét elutasította és a SkyForce Kft.-re terhelt a perköltséggel együtt 7,5 millió forintot.


Nótár Mary azt állította, hogy nyert a kiadója ellen. Úgy tűnik, hogy mégsem (Fotó: TV2)

– A kiadó felülvizsgálati kérelmet terjesztett elő, aminek októberben a Kúria helyt adott. 

Megállapították, hogy Nótár Mária a szerződést jogszerűtlenül mondta fel, minekután kártérítést köteles fizetni a Skyforce Kft.-nek

– mondta el a Blikknek dr. Gyulai Balázs Csaba, a Skyceforce jogi képviselője. A lap tudomása szerint a kártérítés összegét február elején állapították meg.

A kiadó több pénzt tartana jogosnak

– A jogerős és végrehajtható döntés alapján körülbelül 25,5 millió forint illeti a Skyforce-ot. Bár ezen döntés rendkívül pozitív a cég részére, azonban nem elfogadható. Felülvizsgálati kérelmet fogunk előterjeszten mondta a jogi képviselő a Blikknek.

Békés úton próbálták rendezni az ügyet Maryvel, ám nem sikerült…

– A kezdetektől fogva megpróbáltuk Maryvel békésen lezárni a közös munkát. Valami azonban történhetett vele, rossz befolyás alá kerülhetett, mert annak ellenére, hogy jól működtünk együtt, egyik napról a másikra elkezdett mocskolni minket a médiában  mondta a Skyforce igazgatója Lakatosné Száva Rita.

Férjem, Róbert belebetegedett az ügybe, és miután 2019-ben elhunyt, ismét próbáltunk Maryvel békés úton megegyezni. 

Fáj, hogy a lányunkként szerettük, de nem kellett volna a bizalmunkba avatnunk őt. – mondta elkeseredve Lakatosné.

A Blikknek először megszólalt Nótár Mary, azonban később visszavonta a nyilatkozatát.

Valószínűleg az énekesnő is felülvizsgálati kérelmet nyújt majd be (Fotó: YouTube)
MÉG TÖBB HÍR NÓTÁR MARYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Gundel Takács Gábor és Vágó István kemény kritikát fogalmazott meg Máté Kriszta műsoráról! – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading