Hirdetés 

Szokták mondai: “A Dunába vizet…” Várkonyi Andrea helyzete a tipikus példája ennek.

A milliárdos vállalkozónak holnap 56 éves lesz, így Andrea már bele is kezdett a szervezésbe, hogy párját valami különlegességgel tudja meglepni – írta a Blikk.

Nincs azonban könnyű helyzetben az üzletasszony, hiszen férje milliárdos és gyakorlatilag mindene megvan, így nem lesz egyszerű kitalálni mivel lepje meg a születésnapján. Öltözködni mindketten szeretnek, imádják a márkákat, Andrea nem egyszer jelent már meg milliós ruhakölteményekben, de nem is olyan rég Mészáros Lőrincs egy laza 400 ezer forintos bakancsban adott át egy mentőautót egy jótékonysági rendezvényen.


Az együtt töltött idő is nagy ajándék (Fotó: budapestkornyeke.hu)

A lap azt írja, Mészáros Lőrinc beéri egy együtt töltött estével is, hiszen neki már az az igazi ajándék az, ha nyugalomban, kettesben tudnak tölteni egy kis időt mondjuk egy elegáns étteremben. Itthon ezt nehezebb megvalósítaniuk, hiszen úton-útfélen felismerik őket, de Budapesten vannak már olyan éttermek, amelyekben külön foglalható, elegánsan berendezett, otthonos VIP szobák vannak, ahol exkluzív környezetben maguk vannak a különleges vendégeket. Ők már többször is ünnepeltek ilyen elegáns helyen.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy itthon, vagy külföldön ünneplik a milliárdos vállalkozó születésnapját. 

MÉG TÖBB HÍR VÁRKONYI ANDREÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (Life TV / Index)

EZ IS ÉRDEKES!

Kelemen Anna életveszélyben van: „Ha ezt a 7,4 kiló zsírt is eltüntetjük rólad, akkor meghalsz!”- videó

/p>