Hirdetés 

Hódi Pamela és Tóth Bence már tervezik az álomesküvőjüket.

5 évvel ezelőtt talált rá újra a szerelem Hódi Pamelára, azonban a pandémia idejére tervezett álomesküvőjükről le kellett mondaniuk -írta a Bors. Pamela és férje nem tettek le róla, hogy igazi templomi esküvőjük legyen, de az időpontot több tényező is befolyásolja.

Öt év nem kevés idő manapság, főleg hogy egy kisgyerekes időszakot is megéltünk, ami sok kapcsolatot megváltoztat. A miénket is megváltoztatta, de nem távolodtunk el, erre tudatosan figyeltünk. 

Örülök, hogy úgy érzem: újra hozzámennék Bencéhez. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást – inkább akarjuk ugyanazt. 

(…) Vágyunk arra, hogy legyen egy nagyszabású, ahová mindenkit meghívhatok – már ki is néztem, milyen ruhát szeretnék és persze templomi szertartást” – idézte a hot!-nak adott interjújából a Bors Pamelát.

Az influenszer – modell elmondta, hogy természetesen nem csak ő szeretné nagyon ezt a különleges eseményt újra megünnepelni úgy, ahogy eredetileg megálmodták, hanem Bence is.

Nagyon vágyom egy templomi esküvőre, illetve arra, hogy mindenki ott lehessen. Az egész család, barátok, hogy ne az legyen, mint a Covid ideje alatt. Körülbelül öt óra alatt le kellett zavarnunk az esküvőt, és 20 fő lehetett csak ott. De ez még várat magára, hogy a kicsi is nagyobb legyen és értékelni tudja majd azt a napot. Én ezt tényleg gyerekkorom óta látom magam előtt, hogy nagy habos ruhában bemegyek a templomba, és ott vár a férjem, majd felemeli a fátylam. Így még ez az álmunk picit várat magára, de ami késik nem múlik

-mondta a hot!-nak Pamela.

MÉG TÖBB HÍR HÓDI PAMELÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Lara átveszi Rubint Rékától a fitneszlady szerepét! “Anya egy kicsit vissza szeretne vonulni…”

/p>