Hirdetés 

A Sihell család számos tehetséges muzsikust adott az országnak, köztük a legismertebb Sihell Ferry, akinek kezében annyi staféta van, hogy győzi továbbadni őket. Sihell Vanessza családtagként kapta meg, míg Puska Patrícia ismerősként került be a családba.

Mindketten vendégei lesznek a Zenebutik “Kedvenceink Kedvencei” talkshowjának vasárnap délidőben. A népszerű mulatós unokahúga Sihell Vanessza szintén ismert énekesnő, aki fiatal kora ellenére már a babaváráson is elgondolkodott. Többek között erről is beszélt a műsor ajánlójában.

Galát Norbert műsorvezető kérdésére, miszerint az énekesnő, aki már összeköltözött párjával tervezi e magasabb szintre emelni a kapcsolatát, Vanessza elmondta, hogy nyilván megfordult a fejében, de párjával mindketten várják a megfelelő alkalmat.

Hála Istennek mindketten olyan típusú emberek vagyunk, hogy szeretjük kivárni az alkalmat és én is úgy vagyok vele, hogy “Dani majd csak akkor, ha tényleg úgy gondoljuk, felkészültünk mindenre teljesen, majd eljön mindennek az ideje”. Még szerintem a baba előtt szeretnék azért egy jó eljegyzést is….

-célzott a képernyőn keresztül párjának a kitűnő énekesnő.

A teljes beszélgetést vasárnap 11:30 órától láthatjátok a Zenebutikon.

AZ AJÁNLÓT IDE KATTINTVA IS MEG TUDOD NÉZNI!

MÉG TÖBB HÍR A MULATÓS SZTÁROKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Gabi elárulta: Kóbor János özvegye is könnyes szemmel hallgatta a Gyöngyhajú lányt!

/p>