Hirdetés 

Tóth Andi vitathatalanul az egyik legmegosztóbb és egyben legtehetségesebb énekesnő a hazai zeneiparban.

A bulvársajtó figyeli minden lépését, nem tud olyan posztot kitenni a közösségi oldalaira, amelyből ne születnének újságcikkek tucatjai. Mindennek megvan az előnye és a hátránya is, de Andi minden bizonnyal megszokta már az elmúlt 10 évben az ismertséggel járó előnyöket és hátrányokat.

A tizpertiz.hu rátalált az énekesnő mexikói “ikertestvérére”, aki megszólalásig hasonlít Andira és aki egy cseppet sem visszafogottabb a magyar hírességnél.

Key Caputo Andihoz hasonlóan egy népszerű tévés személyiség. Már számos műsorban szerepelt és nemrég műsorvezetőként is bemutatkozhatott. Itt is sok az egybeesés, hiszen Andi filmsorozatokban csillogtatja meg tudását. Caputó mindemellett nagy sportrajongó hírében áll, labdarúgó és jégkorong-mérkőzésekről is szokott üzenni a közösségi oldalán. Ahogy Tóth Andinak, úgy Key Caputonak is minden lépését követi a sajtó, így nem igazán tud olyan dolgot csinálni amiből másnap ne legyen címlap. A 28 éves tévést azonban nem igazán érdekli ez, Ő mindig magát adja és azt csinálja amihez kedve van. Szerencsére ezt elég gyakran velünk is megosztja így nem igazán unatkoznak a követői.

MUTATJUK A MEXIKÓI TÓTH ANDIT!

MÉG TÖBB HÍR TÓTH ANDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:

EZ IS ÉRDEKES!

Ismerőseitől kéreget pénzt a Fekete Vonat munkásszállón élő egykori sztárja!

/p>