Hirdetés 

Mindenki szívesen lenne a helyében egy milliárdosnak, de csa ka szépet, a jót, a csillogást látja. Pedig az ő életük sem könnyű, nekik is megvan a napi problémájuk, mint bári másnak.

A legjobb példa erre Vajna Timi, aki hatalmas vagyonából csendben és titokban adakozik, milliókkal segít alapítványokat, mégis mindig kiváltja az emberek negatív érzéseit pusztán azért, mert az átlagosnál lényegesen jobb anyagi helyzetben él. A párkapcsolati problémái és a küzdelem a kisbabáért neki is keresztet tesz a hátára, amit cipelnie kell, emellett pedig neki is becsúsznak váratlan gondok. Most például a 2,5 milliárd forintot érő álomotthona ázott be a floridai katasztrofális időjárási viszonyok miatt.

Visszasírja az ember a cseréptetőt és a normális vízelvezetést – írta az egyik, 24 órán át látható Instagram-történetében megosztott videója mellé Andy Vajna özvegye, akinek nem csak azt kellett végignéznie, hogy a luxusháza oldalán ömlik a víz, de az erkélyről a nappaliba és a légkondicionáló rendszeren keresztül az ágyára is csorog a víz.


MÉG TÖBB HÍR VAJNA TIMIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Hatalmas diadal a ValóVilágban! Hármas párbajon győzött Melina, Ákost és Máriót küldte haza – videó

/p>