Hirdetés 

Berki Krisztián tavaly májusi halála megdöbbentette az országot.

Fiatalon hagyta itt feleségét és két kislányát. Az özvegye Berki Mazsi minden lépését figyelő szemek kísérték, nem történhetett olyan apró dolog az életében, amely így vagy úgy, de ne derült volna ki. Anyósa Júlia asszony részéről sem sok megértést kapott, Berki édesanyja nemrég a gyámügyhöz akart fordulni unokája láthatásának érdekében.

Most mégis úgy tűnik, hogy Mazsi lassan megtalálja a harmóniát, új társra lelt Zoltán személyében és Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony is békét kötött vele. A Zanzibáron és a Maldív-szigeteken feltöltődő özvegy ma bejelentkezett a 24 órán keresztül elérhető Instagram szotijában, ahol arról beszélt, hogy nagyon nehéz időszakon van túl a kislányával Emmával, amelyről hamarosan részletesen is be szeretne számolni. Majd egy fotót is kitett a sztorijába, amelyben a néhai izomceleb sírjával kapcsolatban tett bejelentést.

A temetőben is voltam ma a sírkövessel. Néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán… Ezzel kapcsolatban eddig sem nyilatkoztam és ezután sem szeretnék!

Ezek szerint feltételezhető, hogy hamarosan elkészül Berki Krisztián síremléke.


MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Nagy Melanie ütőset reagált G.w.M “esküvős – mercis” megjegyzésére! – fotó

/p>