Hirdetés 

Kezd nagyon durvává válni G.w.M és volt párja Nagy Melanie csatája.

Miután Melanie “G.w.M-i szófordulatokkal” teletűzdelt választ adott a rapper saját esküvői fotója alatt tett kirohanására, a rapcsászár most ismét durván beleszállt gyermekei édesanyjába. Állítása szerint Melanie egyáltalán nem az, akinek mondja magát – írta a Bors.

“Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is” – írta G.w.M, majd azzal folytatta, hogy tulajdonképpem a szakításkor (amely egyébként nem volt olyan régen) teljesen lenullázta magát, és az öccsétől kölcsönkapott húszezer forintból kellett újra felépítenie azt, ahol ma tart.

Majd használja a Porschét, amit nekiadtam, vagy pénzzé teszi azt is, és vesz valamit abból a sok-sok mindenből. Van ott pénz, sokkal több mint nekem. Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted, hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!

-zárta gondolatait a rapper.

MÉG TÖBB HÍR G.W.M-RŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram / RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Arc és állplasztika után mutatta meg magát Andrea – 45 műtét után végre elégedett az eredménnyel! – fotó

/p>