Hirdetés 

Szabó Ádám nemrég jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem. Ámor nyila akkor találta el, amikor megismerte Farkas Jennifert, akit azóta el is jegyzett a zenész.

A Bors készített egy összefogalót arról, hogy a pár szerelmi életéről miként vélekednek a rajongók, a követők és azok az emberek, akik egyszerűen csak látják nap, mint nap Ádámék szerelmi életét a kirakatban.

Szabó Ádám első komoly romantikus lépése az volt, amikor pingvin jelmezben kérte meg szerelme kezét. Igen, jól olvastad… Pingvin jelmezben! 

Nézd meg a képet itt:

Ekkor az énekes így kommentálta a nagy eseményt:

„A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet odaajándékozhat a választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak. Igen”

Azóta pedig számos fotó és sztori került ki az online térbe nap, mint nap. A romantikus lelkületű zenész a szerelem városába repítette vacsorázni menyasszonyát egy elegáns étterembe.


A kommentelők pedig szépen lassan besokalltak a pár kifelé mutatott szerelmétől, a pontot az i-re az a fotó tette be, amelyen a pár az autóban fonódik össze szerelmesen.

Jött is a kommentcunami:

“És pont ott volt valaki, aki lefotózta. Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem, akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb, mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny, ez csak egy vélemény, amit látok a képeken”

– méltatlankodott egy hozzászóló, amire némiképp meglepő módon nem Ádám, hanem Jennifer reagált.

“Persze, hogy pont ott volt valaki, mivel nem ketten mentünk! Csak másokat nem posztolok, mert Mi vállaljunk ezeket a rosszindulatú kommenteket, de a barátainkat ne sértegesse senki!”

 – vágott vissza a menyasszony.

A napilap azt is megírta, hogy a minap ismét egy étteremben jártak, ahol lemodellezték az 1995-ös nagysikerű rajzfilm, a Suzi és Tekergő szerelmes, spagettis jelenetét.

Imádnivaló szerelmes pár, jó rájuk nézni, hiszen tényleg sugárzik róluk a boldogság, azonban a többség szerint ez már túlzás és jobb lenne a szerelmi életüket a négy fal között élni.

Mindenki döntse el maga, hogy mit gondol…

MÉG TÖBB HÍR SZABÓ ÁDÁMRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Hatalmas bulit csapott a nagybeteg Galambos Lajcsi! Közel 300 embert mulattatott órákon át

/p>