Hirdetés 

Justin Bieber szeptemberben egészségi okokra hivatkozva mondta le világkörüli turnéját.

A világsztár koncertjeire akkor már mindenhol teltház volt, de az ideiglenes arcideg bénulása miatt ezt mindenki megértette és szorított Justin felépüléséért.

Most újabb hírrel sokkolta a rajongókat. 

Az elmúlt időszakban egyre inkább eldurvolt a vita volt párja Selena Gomez és felesége Hailey Bieber között. Selena soha nem tett megjegyzést Haileyre, fordítva hailey annál inkább. Senki nem vonná kétségbe Justin és Hailey boldogságát, de azt sokan nem értik, hogy Haileynek mi szüksége van férje exének zaklatására, ha mindent megkapott, amit szeretett volna? Felesleges is elemezni, mennyire káros ez a viselkedés, hiszen a zaklatás minden formáját maximálisan károsnak tartjuk és elítéljük. Azt viszont természetesen mi sem tudjuk, hogy pontosan mi történt – írta a Joy.

@sebastiansototea

Justin bieber cancelled Justice world tour after hailey bieber selena gomez drama #selenagomez #justinbieber #haileybieber #justiceworldtour #greenscreen

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Mindenesetre sokan úgy gondolják, hogy Bieber kerülné a kellemetlenségeket és Selena valamint Hailey botrányai miatt mondta le a turnéját. Ez valahol érthető is, hiszen az énekes felesége minden koncerten ott van, így valószínűleg támadásoknak lenne kitéve.

MÉG TÖBB HÍR JUSTIN BIEBERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

5 milliós órabérben énekel Azahriah! Ennyit kaszálnak a magyar sztárok a színpadon, mutatjuk a listát!

/p>