Hirdetés 

Hallott már az innovatív lágyítószerek helyettesítéséről? A luxus mosószerparfümök elbűvölő illatot kölcsönöznek a szennyesének. A kisebb adagolás és az intenzívebb illat sok háztartás számára nyitja meg a kapukat. Csatlakozzon hozzájuk.

Tapasztalja meg a frissesség és a csodálatos illat érzését minden nap

Talán már egy ideje elgondolkodott azon, hogyan lehet egy kolléganő ruháinak ilyen erős, hosszan tartó és gyönyörű illata. Többféle textilpuhítót is kipróbáltál már, de még nem igazán sikerült.

Talán nem is a textilpuhítóval van a baj. Valószínűleg illatosított olajokat használ a mosáshoz.

Mosószerparfüm mint a textilpuhító helyettesítője

Pontosan. Egy kis forradalom a mosásban a parfümös mosószerek, amelyek sokkal intenzívebben illatosítják a szennyest, mint a textilpuhító. A világmárkák mosóparfümök ihlették őket, és az illatuk sokáig megmarad a szennyeseden.

Azáltal, hogy különböző anyagokból készült szennyeshez adhatóak, beleértve a kasmírt, a selymet vagy a sportruházatot, a textilpuhító tökéletes helyettesítőjeként működnek.

Hogyan használjuk a parfümöket a mosáshoz

Az illatosított illatolajok mosáshoz való felhasználásának folyamata ugyanolyan egyszerű, mint a textilpuhító használata.

Mindössze 3 egyszerű lépésre van szükség:

  1. Nyissa ki a mosóparfümtartályt, és öntse a mosóparfüm-koncentrátumot az üveg tetejére (az ajánlott mennyiség 5 ml parfüm 4 kg szennyesre).
  2. Öntse a mosóparfümöt a textilpuhítószer tartályába.
  3. Indítsa el a kívánt mosási programot.

Az eredmény a szennyes ruhák átható és hosszan tartó illata, valamint puha, selymes és kellemes tapintású ruhák lesznek.

Ha véletlenül a mosószertartályon kívül parfümöt öntene a szennyesbe, törölje le egy ruhával.

A szárítóban nem, a vízben a padlón igen 

A szennyestisztító parfümöt nem ajánlott a szárítóban használni. Nemkívánatos foltokat és foltokat hagyhatnak a szennyes ruhán.

Kézi mosáshoz szintén nem alkalmasak. Hatékonyságuk a mosógépben a kiválasztott mosóprogram által biztosított fokozatos adagolástól függ.

Ezzel szemben, ha padlómosáskor a vízhez adja őket, gyönyörű illatuk szétterjed az egész lakásban vagy házban.

Egy másik jó ok arra, hogy kipróbálja a textilpuhító innovatív helyettesítőjét, hogy a mosószerparfümök antisztatikus és zsugorodásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez nagy előny minden hatékony gondolkodású hölgynek, aki nem szeretne időt tölteni a ruhák vasalásával.

Tegyen ma valami mást! Változtasson a mosási rutinján, és élje át az illatos életet a luxus mosószerparfümöknek köszönhetően.

giovani.hu

kiemelt kép: giovani.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Most jött az örömhír: Bangó Margit másodszor is győzött a rák ellen!

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading