Hirdetés 

Februárban közölték az RTL kommunikációs munkatársai, hogy a tervekkel ellentétben idén nem indul el az X-Faktor új évada, helyette a The Voice tehetségkutató műsor kerül képernyűre, amelynek zsűri tagjait még nem hozták nyilvánosságra.

Az viszont biztos, hogy ByeAlex, az X-Faktor legsikeresebb mentora többé nem ül be az ítészek székébe. Az énekes maga közölte, hogy úgy érzi itt kell most kilépnie.

Az X-Faktor egy nagy kaland. Én legalábbis annak éltem meg minden fontos pillanatát

-mondta akkor ByeAlex, aki Jamussal boldog párkapcsolatban él. Ez a két tényező azért is fontos, mert a zenész egy olyan versrészletet posztolt a közösségi oldalára, amely életének mindkét említett területére rávetíthető.

De, jaj, nem tudok így maradni, Szeretném magam megmutatni, Hogy látva lássanak Ezért minden: önkínzás, ének. Szeretném, hogyha szeretnének S lennék valakié.

– olvasható az Instagram-sztorijában. A rajongók egyből aggódni kezdtek, hogy az énekes párkapcsolata került válságba, msáok szerint a képernyős munka hiányzik neki. Az igazságot nem tudjuk, bár az is lehet, hogy Alex szimplán kedveli Ady Endre munkásságát.


MÉG TÖBB HÍR BYEALEXRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Tizenmilliós üzletét rontják Molnár Anikónak, feljelentést tesz a rendőrségen!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading