Hirdetés 

G.w.M a Nagy Melanie-val való szakítása óta időről-időre előjön valamivel, amit hozzávághat gyermekei édesanyjához.

Nehéz nyomon követni, de lehetetlen nem látni azt a sárdobálást, amit Varga Márk a szakítása óta művel volt párjával. Nagy Melanie időnként kulturáltan reagál ezekre, de olyankor egy még komolyabb „csomagot” kap nyilvánosan a rapcsászártól.

Legutóbb az egyik kommentre rágott be G.w.M és erre érthetetlen módon jó nagyot rúgott volt párjába. Erről bővebben itt olvashatsz:

G.w.M nyilvánosan alázta porig gyermekei édesanyját, Nagy Melanie-t!

Ezt követően egy frappáns Instagram sztorival válaszolt Melanie a vádakra. Erről itt olvashatsz részletesen: 

Nagy Melanie ütőset reagált G.w.M „esküvős – mercis” megjegyzésére! – fotó

Ezt követően G.w.M azt állította, hogy volt párjának mindent otthagyott a szakításukkor, mitöbb abból a húszezer forintból kellett úrjakezdenie mindent, amit öccsétől kapott kölcsön. 

“Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is” – írta G.w.M a posztjában.

A Ripost megkereste Nagy Melanie-t, hogy reagáljon a történtekre és a Varga Márk által elmondottakra, de Melanie úgy döntött, hogy eljött az a pont, amikor kizárólag a gyermekeit tartja szem előtt.

A gyermekeim érdekeit tartom szem előtt, nem szeretnék belefolyni ebbe a sárdobálásba

 – szögezte le a lapnak az édesanya.

MÉG TÖBB HÍR NAGY MELANIE-RŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (RTL / Instagram)

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenetes: Schobert Norbi megtudta, hogy Rubint Réka egy másik férfival csetelt!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading