Hirdetés 

Ámbár nemrég még önfeledten szórakoztatta a közönséget az alföldi Biczó Csárdában Galambos Lajcsi, akit jogerősen három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélt a bíróság közműlopás és vesztegetés bűntette miatt, most  ismét rossz hírek érkeztek a zenészről.

Mint tudható a trombitás halasztást kapott a büntetés letöltésére, mivel a tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható a betegsége börtönkörülmények között. A baj újra meg is történt, tegnap este szirénázó mentőautók érkeztek Galambos Lajcsi boldogasszonypusztai birtokára– írta az Origo. 

Az esettel kapcsolatban dr. Csontos Zsolt, Galambos ügyvédje beszélt a portálnak.

Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában.Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel. A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek.

-mondta az ügyvéd.


Mentő vitte el a zenészt (Fotó: Smagpictures)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Index

EZ IS ÉRDEKES!

A mai napig utcazenél a TV2 sztárja! „Az utcán való zenélés nem csak a pénzről szól…”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading