Hirdetés 

Az egykori luxusfeleség, a kiváló üzletasszony Csősz Bogi jelenleg is szingli. Sokan azt hinnék, hogy ostromloják a pasik, de ez egyáltalán nincs így.

Bogi jelenleg több projekten is dolgozik egyszerre, tehetségeket támogat, így rengeteg idejét veszi el a munka, ami mellett azért igyekszik kikapcsolódni is.

Éjjel-nappal tudok dolgozni, akár hétvégén is, szinte mindig. 

Folyton újabb és újabb projektek jutnak eszembe, beszállok érdekes ötletekbe és támogatok olyan dolgokat is, amelyeket mások nem vállalnának fel. Abban hiszek, hogy rengeteg tehetséges ember van, akiket érdemes támogatni – mondta a Borsnak az üzletasszony, aki nemrég vált el török milliárdos férjétől, így a lap kíváncsi volt arra, hogy Bogi nyitott-e egy új kapcsolatra.

A férfiak körülöttem érzik azt, hogy mi nálam a szint

fogalmazott Bogi, majd hozzátette, nála a szerelem kérdése is spirituális alapokon nyugszik.

 Egyébként minden szempontból nyitott szemmel járok, mert ilyen típusú ember vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy minden ilyen jellegű dolgot érdemes a sorsra bízni. Hiszek abban, hogy az univerzumban történnek olyan események, amelyek előre meg vannak írva, vagyis meg kell történniük. Én nem forszírozom a kapcsolat lehetőségét, csak hagyom, hogy történjenek az események – mondta a legújabb filmjének, a 129-nek premierjén Csősz Boglárka.

MÉG TÖBB HÍR CSŐSZ BOGIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Nagy Melanie-nak elege van a nyilvános háborúból, eljött az a pont…

/p>