Hirdetés 

A Bors egyik szemfüles olvasója fotózta le az egyik közértből kilépő VV Greg néven ismert Einwiller Gregort.

Miután a lap felhívta, hogy lefotózták és a fotókon a rózsaszín ruhán kívül semmi nem emlékezteti az olvasót az egykori VV Gregre, először dühösen bontotta a bonalat, majd a következő hívásra már higgadtabban reagált.

Óriási a baj, nem véletlenül tűntem el! Fájó napokat élek, mély depresszióval küzdök. Csak akkor mozdulok ki, ha muszáj, a négy fal rabja vagyok. Ha emberek közé kell mennem, pánikrohamot kapok. Gyomorgörccsel és gombóccal a torkomban lépek ki az utcára.

A legsötétebb gondolatok is megfordultak már a fejemben. Sokszor azt érzem, jobb lenne nem élni.

Nem volt könnyű elhessegetni a fejemből, mert hívő emberként az öngyilkosság elítélendő számomra, pont ezért szörnyű szembesülnöm a gondolataimmal – mondta a magyar Ken Babaként elhíresült celeb, akinek családja Szerbiában él, ő pedig egyedül küzd a problémáival Magyarországon.

A családom külföldön él, egyedül vagyok Magyarországon. Nem tudok anyukámhoz átszaladni, átölelni vagy kisírni neki a bánatomat, pedig biztosan könnyebb lenne. Nem akartam rájuk ijeszteni, ezért nincsenek tisztában az állapotommal. Mindig ügyelek arra, hogy mosolygós emoji-kat küldjek nekik, még ha belül teljesen mást is érzek. Nagyon kevés barátommal tartom a kapcsolatot, ők próbálják tartani bennem a lelket. Nincs könnyű dolguk, mert őket sem engedem közel magamhoz 

-mondta a lapnak Gregor, aki bár tudja, hogy orvosi segítségre lenne szüksége, de mégsem fordul szakemberhez.

Nem kértem szakember segítségét. Lehet, hogy így nehezebb, de hiszem, hogy hosszú távon eredményesebb, ha egyedül teszem meg ezt az utat. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha idáig jutok, magamnak is rémisztő ez a helyzet, és senki nem ilyennek ismert meg  – mondta el a celeb, aki már alig mer kilépni az utcára, pánikrohamok gyötrik és bánatevő lett, aminek hatására nagyon meghízott.

A RÓLA KÉSZÜLT LESIFOTÓKAT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!


Így ismerték megh a nézők (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR A VALÓ VILÁGRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Gáspár Győzike tarol: Feldolgozta Kovács Kati örökzöld slágerét, majd felrobbantotta vele a netet! – videó

/p>