Hirdetés 

Az egykori valóságshow-hős a Blikknek adott interjújában többek között arról beszélt, hogy a ValóVilág villáját elhagyva a zenei és televíziós karrierje beindulása után sem bulikban, sem nőkben nem szűkölködött.

Az ózdi hős úgy érzi, mára kiélte magát, sőt meg is lepődik azon, hogy mennyire.

“Mindig azt gondoltam, hogy egy kapcsolat addig működik, amíg jó a kommunikáció és a szex. Főként egy olyan embernek fontos ez, mint én, aki alkotok, akinek szüksége van a szerelemre, bánatra, a tűzre. Nem szürkülhet el az életem ilyen téren. Hajninál viszont azt láttam, hogy minden része működik, és ez így van a mai napig is. Ezért is döntöttem úgy, hogy ha boldoggá teszem azzal, hogy elveszem feleségül, akkor megteszem. (…) Egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintsenek rám. Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok.

Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek!

De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem. Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód” – nyilatkozta a Blikknek a rapper-műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy mit gondol a pénz szerepéről az életében.

“A sikert könnyen megszokja az ember, ahogy a pénzt is és azt, hogy többet engedhetek meg magamnak, mint előtte. Már nem gondolkodom azon, hogy milyen jó, hogy ezt vagy azt megvehetem, viszont rájöttem arra, hog

gyakorlatilag semmit nem számít a pénz, csak arra jó, hogy rádöbbenj, az igazi boldogságnak semmi köze ahhoz, hogy mennyi pénz van a bankszámládon.

Persze, akinek nincs, az most felhördül, hogy könnyen beszélek így, hogy jól élek. De néha, amikor hazajövök és ránézek a szépen kivilágított házra, elgondolkodom azon, hogy az ózdi Latinka Sándor utca 16-ból hova jutottam” – tette hozzá Majka.

/p>