Hirdetés 

A Bors munkatársa szúrta ki, hogy az X-Faktor 2017-es szériájának extrém megjelenésű énekesnője, Erdős Viola az OnlyFans-re regisztrálva próbál plusz jövedelemhez jutni.

A feltűnő külsejű, kopasz lány ByeAlex mentoráltjaként próbált szerencsét a műsorban. Viola teste tele van tetoválással és piercingekkel, erről ezt mondta pár évvel ezelőtt a lapnak:

Most még elég nagy káosz van a testemen, nem sokan látják, hogy ez a kép miként érik majd össze. Vannak rajtam fekete és cuki, színes tetoválások, amik valójában a két személyiségemet szimbolizálják: a jót és a rosszat

-mondta az énekesnő, aki az elmúlt években zenei karrierjét is egyengette, azonban úgy tűnik plusz jövedelemre van szüksége, hiszen a manapság oly divatos OnlyFans oldalon készített egy profilt magának, ahol az előfizetők havi 12,99 dollárért, azaz mai árfolyamon 4 620 Forintért láthatják a fotóit.

Az előfizetői extra tartalmakat is kaphatnak, valamint személyes üzeneteket is válthatnak vele, azonban mindez már feláras.

A lap azt írja az énekesnő eddig feltöltött 6 fotójára 30 lájk érkezett, ami azt jelenti, hogy 30 előfizetője egészen biztosan van a nem mindennapi megjelenésű, ám rendkívül tehetséges művésznőnek.

MÉG TÖBB HÍR AZ X-FAKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Kiderült a szülinapos Justin Bieberről, hogy remekül franciázik és 83 másodperc alatt kirakja a Rubik-kockát – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading