Hirdetés 

Nem egyszerű a helyzete a TV2 stylistjének, akinek össze kell hangolni a zsűri tagjainak megjelenését úgy, hogy közben mindegyiknek tökéletesen tükrözze a személyiségét is  – erről írt a Joy.

Tóth Andi ruhái minden alkalommal kapnak hideget-meleget, miután a nézők többsége szerint többet enged megmutatni, mint amennyit kellene.

Andi ruhájával kapcsolatban egyébként Makány Márta divattervező is megszólalt, aki szerint Andi nem a piacra megy ezekben a ruhákban, hanem egy showműsorba, ahol fontos az ő extrém karakterének hangsúlyozása, emellett fiatal és van is, mit mutatni rajta, tehát miért ne tenné? Kevesen tudják, de Andit és Marics Petit is Kiss Márk divattervező öltözteti, így ennek is köszönhetően megvan köztük az összhang.

Nagyon izgalmas a karakterük, az, hogy mindkettejüknek van kialakult stílusa. De szeretem kimozdítani őket a komfortzónájukból, mert szerintem ettől lesz izgalmas. Így ők is rájönnek minden héten, hogy milyen sokoldalúak tudnak lenni.

– mondta Kiss Márk.

Marics Peti is jól érzi magát a műsorban, tetszenek a neki szánt ruhák is, azonban Andival kapcsolatban tett egy megjegyzést:

Kicsit sok látszik néha Andiból,

de belefér. Pont belefér. – mondta önmagát győzködve meggyőzve Peti.

MÉG TÖBB HÍR MARICS PETIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (TV2)

EZ IS ÉRDEKES!

A születésnapját ünneplő Csuti kipattintotta magát, lányok ezrei bomlanak érte – fotó

/p>