Hirdetés 

Fura dolog, de miután megváltoztatták a szabályokat Németországban ez elő is fordulhat, ugyanis az egyik esélyes versenyző egykor férfi volt – írja a Welt.de.

Egykoron még a kifutóról és megannyi szépséges fiatal bikinis lányokról szólt a szépségverseny. A mostani szabályok szerint már a belső szépség számít, nem pedig a külsőségek.

Így fordulhat elő, hogy a 19 éves Saskia von Bargen transznemű férfi lehet a Miss Germany 2023 győztese, így ő képviselheti hazáját a világversenyen.

Saskia már kiskorában szeretett kislányokkal játszani és lányruhákat hordani, amiről szülei felismerték, hogy ez nem egy gyerekes horbort, így a fiú 11 évesen hormon blokkoló gyógyszereket kapott annak érdekében, hogy a pubertást elkerülje. 13 éves korában elkezdte a női hormont tartalmazó gyógyszerek szedését.

Nagykorúvá válását követően az egyik első komoly döntése az volt, hogy elvégeztesse magán a nemátalakító műtétet.

A Miss Germany versenyszabályzata az elmúlt években alapjaiban megváltozott. A szervezők megszüntették a bikinis felvonulásokat. A győztes pedig elsősorban nem a külseje miatt állhat a dobogó legfelső fokára, hanem a küldetéstudata, a belső tulajdonságai miatt.

Korábban a jelentkezőktől megkérdeztük a súlyukat és a magasságukat, de ma már nem. A külsőségek egyáltalán nem játszanak szerepet.

– nyilatkozta Jil Ander a Miss Germany szervező cégének vezetője  a welt-nek.

MÉG TÖBB HÍR SZÉPSÉGKIRÁLYNŐKRŐL IDE KATTINTVA!

Kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Las Vegasban keresi új otthonát Majka, elhagyná az országot

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading