Hirdetés 

L.L. Junior Dominikán tartózkodik egy ideje, így nem tudott jelen lenni a válóperének első, szerdai tárgyalásán.

Amint az kiderült, a gyermekelhelyezést később állapítják meg, első körben a vagyonmegosztás volt a fő téma. dr. Hyross Virág mosolyogva távozott a bíróság épületéből, elmondása szerint az ő szempontjukból minden a lehető legjobban alakul. Miközben a 300 milliós ingatlan és a cégek is Körtvélyessy Kinga nevén vannak, a zenész Dominikán pakolja fel egymás után az üzeneteket az Instagram sztorijába.

„Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én kint dolgozom, és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meglesz, de az, hogy havi 250 000 forintos (!) gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!”

-írta Junior, akivel kapcsolatban már szerdán megírtuk, hogy szakításuk után még egy méregdrága luxus terepjárót is ajándékozott feleségének, hogy a kislányukat biztonságosan tudja szállítani A-ból B-be.


MÉG TÖBB HÍR L.L. JUNIORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life TV

EZ IS ÉRDEKES!

Könnyek között mondta ki a nagybeteg Galambos Lajcsi: „Szeretnék egy kicsit még itt maradni” – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading