Hirdetés 

Manapság annyi ember tölteti fel az ajkát nagyon látványosan. Szinte minden nap látni olyan embert, aki mellett messziről elsétálva is, 100%-ig biztosra meg lehet mondani, hogy neki ajakfeltöltése van. Tudtad, hogy az ajakfeltöltés nemcsak hatalmas, látványos, természetellenes lehet, hanem tényleg természetes hatású is? Biztos olyan emberrel is találkoztál már, akinek ajakfeltöltése volt, de te csak a gyönyörű ajkait vetted észre, Hogyan, mitől lehet természetes hatású az ajakfeltöltés?

Fontos az egyensúly!

Nem mindenki arca egyforma, nem mindenkinek ugyanaz áll jól. Az ajakfeltörlés esetében is azért érdemes nem az első kozmetikába befordulni, hanem gyakorlott plasztikai sebészhez fordulni, mert ő fog tudni neked személyre szabott segítséget nyújtani. Nem csak egyszerűen befecskendez az ajkaidba néhány milliliternyi szérumot, hanem előtte gondosan meg is tervezi, hogy hogyan, és miért. Fontos nemcsak az ajkak állását, hanem az arc többi részét, egyedi vonásait is megvizsgálni, hiszen nemcsak szép ajkakat szeretnél, hanem összességében szép arcot, ehhez pedig fontos a teljes egyensúly. Az arcod vonásai, az alapvető vonalaid meghatározzák, hogy mennyi töltőanyagot kell befecskendezni, és azt is, hogy hogyan kell eldolgozni.

Az ajkak formája

Fontos része a természetes ajaknagyobbításnak, hogy az eredeti formája ne tűnjön el, lehetnek élesebbek a kontúrok, erőteljesebbek a vonások, de az eredeti formát nem szabad megváltoztatni. A térfogat növelése és a szegélyek létrehozása nem feltétlenül jelenti az alakjának megváltoztatását, hanem inkább az ajkak szimmetriáját és teltségét befolyásolja. Ragaszkodj te is az olyan mértékű ajakfeltöltéshez, ami még nem borítja fel teljesen az eredeti vonalaidat.

A töltőanyag befecskendezésének a helye

Ha teltebb ajkakra vágyik valaki, akkor lehet, hogy nem feltétlenül van szüksége több töltőanyagra, inkább stratégiai pontokba kell helyeznie azokat. A természetes megjelenésű, teltebb ajak nem csupán az egész ajak térfogatának növelését jelenti, hanem olyan pontokon is, mint például az amor masnija és az ajaksarok. Ez segít teltebb megjelenést kölcsönözni anélkül, hogy magát az ajakszövetet túlságosan tömítené.

A töltőanyag mennyisége

Mivel az ajakfeltöltésre használt anyagok felszívódnak, az eljárást időről időre meg kell ismételni. Ne ess abba a hibába, hogy egyre több anyagot kérsz ajkaidba, mert épp ellenkezőleg, a kezelések során egyre és egyre kevesebb anyagot kell befecskendezni, hiszen az előző kezelés nyomai még megmaradnak!

A jó ajakfeltöltés észrevétlen

A rossz ajakfeltöltés könnyen észrevehető lesz, ezért a kezelés a természetellenes hatású eredmények szinonimájává vált. Nemcsak hétköznapi emberek, hanem sztárok is esnek ebbe a hibába: rossz ajakfeltöltésük van, természetellenes emiatt nemcsak az ajkuk, hanem az egész arcuk is. Ez sem élőben, sem pedig fotókon nem mutat jól, és nem mindegyik munkahelyen néznek rá jó szemmel. Valószínűleg számtalan híresség, sőt saját kortársunk is részesül ilyen esztétikai kezelésekben, de nem veszünk észre ebből semmit, csupán annyit, hogy milyen jól néznek ki: na ők jól elvégzett ajakfeltöltésen estek át! Az ajakfeltöltésnek nem kell a térfogatról szólnia, a kezelés inkább felfrissítheti az öregedő ajkakat vagy formázhatja a vékony ajkakat, nem pedig csak megnagyobbítja azokat.

bonusz-plasztikaisebeszet.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Bejelentette a gólyahírt Vasvári Vivien! Szeptemberben érkezik a baba

/p>