Hirdetés 

Több, mint egy éve hirdeti gyáli luxusotthonát a sztárpár, azonban eddig nem sikerült eladniuk.

A 2021-ben 109,9 millió forintért hirdetett ingatlanban minden megtalálható, amire csak vágyik az emberfia. Egzotikus kert pálmafákkal, fedett jakuzzi, nagy terasz, minőségi alapanyagokból épített hatalmas ház, modern gépesített konyha és a kiváló ízlést tükröző nappali és berendezési tárgyak. A zenész elmondta, hogy emelne az eladási áron, mert mindennek megy fel az ára. Emellett nem akárkinek adná oda a szeretett luxusházat.

„Nagyon gondolkodunk azon, hogy emelnünk kéne az összegen, mert látjuk, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják. A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek” – kezdte a Borsnak Emilio.

„Szerettünk itt lakni, sokat költöttünk a házra, a festékeket például külföldről hozattuk, és hónapokat vártunk rá. Itt minden passzol mindenhez, ezért ha valaki szeretné, a bútorokat is megveheti, biztos vagyok benne, hogy megegyezhetünk egy jó árban”

-mondta a Borsnak Emilio.

@emilio.tina

Eladó exclusive családiház Bp.határában Gyálon 120nm lakóterület 386nm telek tel: 0670-257-4930 telephone:0036702574930 contact:forsalehome@freemail.hu #eladó #családiház #sale #sales #salehome#luxury #luxuryhomes #ingatlan #ingatlanos #eladóingatlan #gyál #budapest #pestmegye #pest #eladóház #house #forsale #forsalehomes #otthon #ingatlanspecialista #ingatlanpiac #nekedbe #neked #f #foryou #for #foryoupage #nekedbelegyen #trending #2023 #elado #csaladihaz #lakás #eladóingatlan #eladoingatlan #pestmegye #fyp #fypシ #hungary #hungary #gyálcity #baszadkiforyouba❤️🤪 #otthon #salehouse #house #houseoftiktok #vásárlás

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

MÉG TÖBB HÍR EMILIORÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Eddig volt csendben, most azonban megszólalt a luxusözvegy édesanyja, Etelka asszony! – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading