Hirdetés 

Horrorisztikus hibát vétett egy orvos Olaszországban –  számolt be az esetről a The Sun.

Hibás diagnózis miatt levágta páciense nemi szervét egy olasz orvos, mivel azt hitte, hogy daganatos betegsége van. Később ezzel ellentétben kiderült, hogy felesleges volt a műtét, a férfi ugyanis nem rákos volt, hanem szifiliszes.

Még 2018 novemberében az arezzói városi kórház urológusához azzal fordult egy beteg, hogy furcsa elváltozásokat tapasztal a nemi szervén. A 30 éves doktor gyors diagnózist állított fel és megállapította, hogy ez a daganatos betegségek egyik ritka fajtája a péniszrák. Az orvos egyetlen kezelést látott az esetre: a teljes pénisz amputálás.


Ebben a kórházban történt a szörnyű eset (Fotó: Google)

A műtétre egy hónappal később került sor, amely komplikációmentesen lezajlott. Műtétet követően a levágott testrészt analízis céljából továbbítva lett a laborba, ahol megdöbbentő diagnózist állítottak fel.

Az eredmény rámutatott, hogy a műtét teljesen alaptalan volt, mivel a betegnek nem rákja volt, hanem szifiliszes volt, amelyet egy egyszerű penicilin kurával kezelhető lett volna.  Az is kiderült, hogy a kezelőorvos a műtét előtt biopsziát se csinált.

A hatvanas éveiben járó sértett ezt megtudva bíróság elé vitte az ügyet, kártérítést szeretne a banális műhiba miatt. Állítása szerint az operáció óta vizelési gondjai vannak, és értelemszerűen szexuális együttlétre sem képes. Az orvost azzal vádolják, hogy hanyagsága miatt visszafordíthatatlan károkat okozott páciensének. Az ügyben a bíróság fog dönteni. Az első tárgyalás március 9.-én tartják.

Lehet-e pénisz nélkül élni? (Fotó: Stockphotos)
MÉG TÖBB DÖBBENETES HÍR IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

80 évesen találna új párt Fodor Zsóka! „Boldoggá tenne egy férfi(…)ezt az érzést sajnos már negyven éve nem éltem át”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading