Hirdetés 

Hajdú Péter a Frizbi Tv forgatásának szünetében ült le a saját kanapéjára és a Ripostnak adott videóinterjút.

Akasztották a hóhért, ám a műsorvezető ugyanolyan kendőzetlenül válaszolt a kérdésekre, ahogy azt fordított helyzetben ő is elvárja. A lap munkatársa arra volt kíváncsi, hogy a csajozás terén mennyire használta Hajdú az ismertségét.

“Persze, hogy gyűjtöttem trófeákat, jó sokat! Sőt azt sem szégyellem, hogy pontversenyt is rendeztünk, tehát az volt a lényeg, hogy ki tud több ponton összeszedni. A csókolózás egy pontot ért, a többit rád bízom. Ezt már főiskolásként is csináltuk. Nyilván utána már helyzeti előnyöm volt. Persze, ha volt egy szuper jóképű srác a baráti társaságban, akkor az mindent vitt, de egyébként az ismertség az nagyon komoly előnyt jelentett a csajoknál” – mondta Hajdú Péter, aki arról is beszélt, hogy a mai napig is megkörnyékezik ajánlatokkal.

“Még ma is, ha elmegyek egy szórakozóhelyre és beugrom a mosdóba úgy, hogy Eszti nem jön velem, akkor úgy hetven százalékos biztonsággal állíthatom, hogy ajánlatot fogok kapni. Ez ilyen, bár persze ma már más korosztály jön oda…”

– mondta Péter, aki nem kerülte ki a válaszadást akkor sem, amikor megkérdezték tőle, hogy megcsalta-e a párját valaha.

„Az Esztit nem, de korábban sok barátnőmet igen. Sosem volt bedőlés…” – mondta Hajdú.

MÉG TÖBB HÍR HAJDÚ PÉTERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life TV

EZ IS ÉRDEKES!

/p>