Hirdetés 

A hvg.hu Fülke Extra című műsorában volt vendég az RTL műsorvezetője. A beszélgetést a Story magazin szemlézte.

Sebestyén Balázs arról beszélt, hogy miként múlik el az ismertsége egy hírességnek. Nehéz elképzelni, de van az a generáció, akik már nem tudják, hogy ki az a Sebestyén Balázs. A számtalan televíziós szakmai díjat megnyerő műsorvezető ezzel kapcsolatban elmondta:

Csinálhatnék tiktokos táncvideókat, hogy népszerű legyek a tizennégy éveseknél, de azt hiszem, nem fogok.

Ezután pedig arról beszélt, hogy egyáltalán nem zavarja, ha őt már valahol nem ismerik fel. Ezt példaként egy sztorival is megspékelte.

“Vannak generációk, akiket egészen egyszerűen el kell engedned. De ha megvan az, hogy mennyire azonosulsz az önképeddel, vagy mennyire nem, vagy mennyire kezeled azt a helyén, miközben tudod, hogy az a világ rendje, hogy szépen elmúljál, és bizonyos generációknál kikopjál akkor ez egy tök jó dolog. A múltkor elmentem egy gyorsétterembe, kértem egy hamburgert, ott ült mellettem a gyerek. Drive volt, előrementem, és elhúzta a csávó az ablakot, majd elkezdett méregetni. Mondja nekem:

’Hú, várjál, ki vagy? Olyan ismerős vagy. valóvilágos vagy? Színész? Nem… Nem jut eszembe. Segíts már! Énekelsz?’, de nem mondtam meg. Csak ültem és röhögtem.

És nagyon vicces volt, hogy van egy-két generáció, akinek nyilván a hangom mond többet, vagy már az sem. Vagy egészen egyszerűen nem ismerem. De ez teljesen oké, rendben van. Majd tovább mentünk, és közönyösen azt mondta a gyerek, hogy ’Látod, apa, így megy az idő. Így fogsz elmúlni.’ Mire mondtam neki, hogy ’Beni, milyen nagy tanítás ez, így van… De ez egy igazán szép metaforája volt annak, ami történik. Egy szép kép volt. És igen, ez vele jár, hogy bizonyos platformokon már nem szerepelsz, nem vagy már ott. De ez nem baj” – mondta Balázs.


Sebestyén Balázs elfogadja az idő múlását (Fotó: Margitay Klára – Life.hu)
MÉG TÖBB HÍR SEBESTYÉN BALÁZSRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Bánkuti Sándor

EZ IS ÉRDEKES!

Civil foglalkozása lesz Tóth Andinak! Elmondta, hogy mit fog csinálni – videó

/p>