Hirdetés 

Az elmúlt időszakban sokat hallani különböző pletykákat Király Viktor megromlott házasságáról.

A pár a nyilvánosság előtt is elmondta, hogy valóban nem a legproblémamentesebb időszakukat élik mostanában, de ennél többet nem nyilatkoztak. A neve elhallgatását kérő titkos jóbarát viszont annál többet. Ez volt az utolsó csepp a pohárba Király Viktornál, aki most tiszta vizet öntött a pohárba.

– Nem szoktam ilyet csinálni, nem szoktam reagálni újságcikkekre és kommentekre, mert nem érdekel, de most már kezd kicsit elég lenni. Én már kijelentettem, hogy igenis vannak problémák, amin nekünk dolgozni kell, és ezenkívül nem szeretnék nyilatkozni semmit. Azt kell mondanom mindenkinek, hogy nyugi. Mi dolgozunk rajta, mint egy normális, felnőtt házaspár. Nem hiszem, hogy annyira egyedi ez a helyzet, hogy semelyik kapcsolatban soha nincsen probléma. Mi is emberek vagyunk, nekünk is vannak problémák, amin dolgozni kell.

Ez a kedves, névtelen barát, aki folyamatosan nyilatkozik, hogy ő tudja, mi az igazi problémáink, én hogy viselem az egészet, az Anita hogy viseli… Ki vagy? Ki ez a kedves barát? Gyere hozzám! 

– mondta az énekes az Instagram-oldalán megosztott a videójában. 

MÉG TÖBB HÍR KIRÁLY VIKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Vaskó Tamás / Metropol

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi képes órákon át sírni: “Már négy órája bőgök, de ha ezt kívánja meg a szerep, akkor azt hozni kell…”

/p>