Hirdetés 

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő mindig is a bulvársajtó célkeresztjében volt, azonban mióta szakított első férjével Szabó András “Csutival” és újra rátalált a szerelem Varga Márk “G.w.M” melltt, szinte nincs nap, hogy ne jelenne meg valamilyen hír a párról.

Legutóbb a titkos esküvőjüktől volt hangos a sajtó, de előtte Varga Márk NAV vizsgálata, illetve egy prostibotrány is felszínre került a Privátkopó bűnügyi magazinban, amellyel kapcsolatba hozták az egykori széspégkirálynőt. Teljesen érthető, ha mindezek hatására Edina is besokall. Önmagától nem feltétlen nyilvánítja ki véleményét, de ha rajongói kérdezik az Instagramon, akkor mindig őszintén válaszol a sztorijában. Most is ezt tette, miután a negatív hangokról kérdezték G.w.M feleségét.

“Egyszer-egyszer elgondolkodtat a dolog, de csak azért, mert nehezen tudom elhinni, hogy ennyi gonosz, rosszindulatú, álszent és áskálódó ember van. (…) De semmilyen harag nincs bennem, csupán szánalom és sajnálat, hogy vannak, akik odaáig süllyednek, hogy másokat próbálnak besarazni és ebből táplálkoznak “boldogság” címszó alatt. (…)Én viszont a legboldogabb időszakomat élem!”

-üzente a szépségkirálynő.


MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Lara: “Talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben…”

/p>