Hirdetés 

A popénekes végigszántotta már G.w.M-et, Zámbó Krisztiánt és Gáspár Lacit is a kritikáival.

A héten lapunk is megírta, hogy Ruszó Tibi nehéz helyzetben van, nem túl jó körülmények között él, de igyekszik újra visszatérni a rivaldafénybe. Ezeket a híreket hallva és a Fókusz riportját nézve felébredt a gondolat Szabyestben, hogy segítene Ruszó Tibinek, amiben csak tud. Instagram sztorijában a következőket írta: 

Ezúton ajánlanám fel a segítségem Ruszó Tibinek zenei- és videoklip munkálatok terén, mert ha nem támogatjuk a tehetségeket akkor senki nem marad belőlük.

-írta az énekes, aki egyúttal azt kifogásolja, hogy a tehetségkutató mentorai hol vannak akkor, amikor a tehetséges énekesek kilépnek a színpadra.


„A srác nyer egy tehetségkutató versenyt, majd egy idő után eldobják, mint a rongyot, mert az új évad új szereplőket hoz. Ha valóban ő volt méltó arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót akkor miért nem ad segítséget egyik nagy és neves A kategóriájú mentor sem az egyébként tehetséges fiatalnak?

Egy mentornak nem a mentorálás és tehetséggondozás lenne feladata? Vagy csak addig amíg tv szerepléssel és fizetéssel jár?”

– írta az énekes, aki ezután teljes erőből szállt bele nagy kedvencébe, Gáspár Laciba, aki szerinte csak egy kirakat, aki mutogatja a pénzén vett drága autókat.

Gáspár Laci miért nem azzal vagánykodik, hogy összefog Ruszó Tibivel és sikert arat, miért a lambo a téma mindig és a pénz? 6 év után Gáspár Laci új dala és videoklipje pont olyan, mint amikor egy 8. osztályos tanuló megírja és megcsinálja magának a dalt. Ezt sikerült 6 év után kiadni, gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék. 

-írta, majd szemlézni kezdte a Gáspár laci klipeket.

Az pedig végképp kellemetlen, hogy a Gáspár Laci dalokat több, mint egy hét után is 500-600 ember nézi, 6-7 év főműsor-idő és rivaldafèny után. A tartós bérlet ára mehet mostantól nézettség vásárlásra.

– alázta tovább Gápsár Lacit Szabyest fotókkal szemléltetve az X-Faktor mentorának videónézettségeit.


Hirdetés 

MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (Metropol / Strong Record)

EZ IS ÉRDEKES!

Opitz Barbi új sminkkel és hajjal egészen megváltozott! A rajongók győzik dícsérni az énekesnőt – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading