Hirdetés 

Zimány Linda életének minden perce be van osztva.

A csinos modell, aki jogászként is dolgozik, emellett pedig saját ruhamárkájának bradjét építi mindig odafigyelt az egészséges életmódra és arra, hogy ne szaladjanak fel a felesleges kilók. Linda rengeteg edzésnek köszönheti azt, hogy formában tartja magát.

“Nagyon fontos számomra az egészségem megőrzése és a betegségek megelőzése. Most lehet megalapozni, hogy elkerüljük idős korban például a térd- és derékfájást. A derekam már nekem is elkezdett pár éve fájni, ekkor kezdtem a súlyzós edzések mellet piláteszre is járni, ami nagyon jól nyújt, és megdolgoztatja a mélyizmokat. Utóbbi nagyon fontos, főleg egy nőnek, akinek a testének fel kell készülnie egy baba kihordásáramondta a Borsnak Linda, akin betegségnek a nyomát sem látni, de több olyan problémája is van, amivel napi szinten meg kell küzdenie.

Nekem vannak alapbetegségeim, 2-es típusú diabétesz és pajzsmirigy-alulműködés is, konkrétan orvosi előírás, hogy legalább napi húsz percet, de inkább egy órát mozogjak. Hetente legalább három-négy alkalommal járok edzeni, de most például nyaralni voltam Miamiban, így belefért a heti hat alkalom is.

-árulta el Linda, akinek a rengeteg elfoglaltsága, munkája és az edzések mellet sokszor elmarad az ebédje is.

Van, hogy kihagyom az ebédet, és helyette edzeni megyek.Egyébként egészséges a viszonyom az étkezéssel, néha összevissza eszek, de nem vagyok egy érzelmi evő például. A betegségeim miatt is figyelek az étkezésre, éppen ezért szerintem nem baj, ha egy-egy evést néha kihagyok az edzésért.

-tette hozzá az egykori playmate.

MÉG TÖBB HÍR ZIMÁNY LINDÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Kelemen Anna: “Azok a fajta viszonyaim, amik vannak most, nem a bizalmon és szereteten alapulnak”

/p>