Hirdetés 

Molnár Anikó OnlyFans oldala akkora sikerrel indult, hogy egy hét leforgása alatt bekerült a top 1%-os listába világviszonylatban.

Az egykori Nagy Ő nem hagyott fel civil foglalkozásával, de egyre komolyabb szintre emeli az erotikus fotóit tartalmazó oldal üzleti terveit.

Anikó mögött már egy komoly menedzsment dolgozik, hiszen ezt a napi szintű megterhelő feladatot ezen a szinten egyedül nem tudná megoldani. A rajongók azonban rendkívül hálásak és kedvencük munkáját ajándékokkal és virágokkal köszönik meg, persze az előfizetési díjak és a lájkok mellett.

Nemrégiben derült ki, hogy a szőke szépség fotóit ellopták ás olcsóbban kezdték el más online platformokon árulni, ezért Anikó feljetelntést tett a rendőrségen, egyúttal megjelölte polgári jogi kárigényét, amely akkor 5 millió forint felett volt. Most jó híreket kapott a NAV-tól, a Bűnügyi Igazgatóság ugyanis elrendelte a nyomozást az ügyben.

A NAV hivatalosan is elindította a nyomozást. Innentől minden megy a törvényes úton.

-írta Molnár Anikó a közösségik oldalán, mellékelve az értesítő levelet is.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kis Grófo durva diétába kezdett! „A benzinkúton kapható szendvicsek csomagolásán is azt nézem, hogy mennyi bennük a szénhidrát”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading