Hirdetés 

A Romantic énekesnője másfél év után jelentette be nemrég, hogy boldog párkapcsolatban él 20 évvel fiatalabb zenész szerelmével, Kökény Tamással.

A szerelem pedig csodákra képes, Völgyi Zsuzsi a TV2 kamerái előtt mutatta meg, hogy mennyire jól néz ki, miután fiatal szerelme mellett 20 kilótól szabadult meg. Nem Tamás akarta, hogy fogyjon, hiszen – ahogy azt Zsuzsi el is mondta – szerelmét egyáltalán nem zavarta a felesleg.

„Nem gondoltam arra, hogy esetleg ez őt zavarná, hiszen annyira szépnek látott és elmondta ötszázszor, hogy mennyire gyönyörű vagyok. Én szerintem pont ezért is szerettem belé. Annyira erősített, annyira sokat adott a lelkemnek, hogy én nem hittem el, hogy egy férfi ennyire rajongani tud egy nő iránt” – mondta az énekesnő, aki hozzátette:

Amikor elkezdtem változni, akkor azt láttam rajta, hogy eddig is tetszettem neki, de most még jobban és nem hitte el, hogy én ezt tudom még esetleg fokozni. Egy olyan ember van az oldalamon, egy olyan férfi, aki nem csak a nőiességemben tud megerősíteni, hanem minden másban is az életem területén. Égi áldást kaptam. Nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott és az életem balanszban van.

-mondta lelkesen a Tényeknek az énekesnő.

MÉG TÖBB HÍR VÖLGYI ZSUZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép. TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kelemen Anna: „Azok a fajta viszonyaim, amik vannak most, nem a bizalmon és szereteten alapulnak”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading