Hirdetés 

Az X-Faktor egykori mentorával a Story Magazin készített interjút.

A zenésztől többek között arról érdeklődtek, hogy mit szól Tóth Andi visszavonulásához, amire válaszként a szakember elmondta, hogy Tóth Andi világsztár lehetne.

“Sajnálattal hallom, remélem, hogy ez a döntés nem végleges. Én 2019-ben, miután hazajöttem Amerikából, leültem vele egy beszélgetésre. Amikor pár üzletember megkérdezte a véleményemet, hogy ki az, aki Magyarországon nemzetközi szintre érdemes a pop/rock műfajban, én egyből rávágtam, hogy a Tóth Andi. Minden megvan benne, hogy nemzetközi sztár legyen. Természetesen rengeteget kell neki még dolgozni, de nagyon látszik, hogy akar, és többet akar, mint a kényelmes középszint.

Neki nem zsűriszékben kellene ülnie, hanem a nemzetközi palettán lemezeket kiadni és arénákat megtölteni. Bármihez nyúl, mindig ezer százalék van benne, lehet érezni, érteni, csak észre kell venni.

Furcsa, hogy miközben az ország „okosai” magyar pop világsztárról álmodoznak, se szakértelmet, se pénzt nem fektetnek ebbe. Nem csoda, ha a tehetségek elfáradnak vagy elmennek az országból. Én nagyon remélem, hogy Andi nem a celebkedéssel és a zsűrizéssel fejezi be a munkásságát, hanem visszatér egy hozzá méltó zenei közegbe.” – mondta a zenész.

MÉG TÖBB HÍR TÓTH ANDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:  ReflektorOnline montázs (TV2/RTL)

EZ IS ÉRDEKES!

Majka barcelonai malőrjére reagált az utazási szakportál, a rapper pedig nekik is visszavágott!

/p>