Hirdetés 

Molnár Tamás már nagyon várta a pillanatot, amikor megkérhette szerelme kezét – írta a Ripost.

Az egyik tengerentúli utazásuk során azonban sikerült meglepnie Cinthyát azza, hogy elővette a gyűrűt és megkérte a kezét. Az énekes most a “Palikék világa by Manna” című műsorban mesélt részletesen a romantikus pillanatról. Molnár a műsorban elmondta, hogy már régóta érzi, hogy a modell a másik fel, az életében ő az igazi.

„Négy éve vagyunk együtt és én már elég régóta tudom, hogy ő a másik felem. Hogy miért vártam ezzel eddig, azt nem tudom. Úgy dobta a gép, hogy a köztünk kialakult hangulat, ami azért olykor hullámzó, éppen akkor egy hullámhegyet élt meg. Egyébként Cinthyával éreztem először azt, hogy gondoskodni akarok róla. Ez a fajta odaadás bennem előtte nem indult el” – vallotta be a műsor felvételén Tamás, aki elismerte, nem teljesen a tervei szerint alakult a lánykérés.

„Amerikában egyébként egy videoklip is készült és a Selvation Mountain egy olyan helyszín volt, ahol az egyik jelenet forgott. Az így vagy tökéletes című dalhoz készítettük a klipet, aminek az utolsó sora így hangzik: ”Amikor arra vágysz, hogy valaki más lehess, elvesztegeted azt, aki vagy. Pedig így vagy tökéletes nekem. 

Ezután terveztem a pillanatot, de a hangszóró a farzsebemben volt, alatta pedig a gyűrű.

Újra lejátszottam a dalt úgy, hogy a hangszórót felcsatoltam az övtartómra, így szabad lett a pálya a gyűrűhöz” – idézte a Ripost az énekest, aki végül benyúlt a zsebébe a gyűrűért, de ezt az éppen őt kamerázó kedvese nem vette jó néven, hiszen a zenésznek még javában gitároznia kellett volna a felvételen. „Tomi, mit csinálsz? Hülye vagy?” – kérdezteCinthya, aki egyébként megkövülve fogadta a gyűrű látványát és hosszú másodpercekig egy szót sem szólt. Végül persze igent mondott.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR TAMÁSRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (24.hu/Facebook)

EZ IS ÉRDEKES!

Előkerültek a meztelen fotók Liptai Claudiáról! Nem is egyedül szerepel rajtuk… – fotógaléria

/p>