Hirdetés 

Oláh Gergő a Borsnak szólalt meg a celebválásokról.

Az énekes 15 éve él boldog házasságban feleségével és nevelik 5 gyermeküket. Gergő nem tagadja, hogy az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek, mégis hisznek feleségével abban, hogy együtt minden problémát le lehet küzdeni.

„Gyors világunkban rengeteg a válás, családok mennek tönkre, évtizedes kapcsolatokat hagynak maguk mögött. Valahogy túl könnyen mondjuk ki: nem lehet megoldani a problémákat. Azonban én ebben nem hiszek.

A saját példám is ezt mutatja. Nikivel mi is éltünk már meg komoly mélypontokat házasságunkban, ám tudatosan tereltük kapcsolatunkat új irányba. Büszke vagyok, hogy sikerrel jártunk, és nem adtuk fel az egymásba vetett hitet. Nemcsak a ‘jóban’ részre mondtunk igent, hanem hogy a rosszban is kitartunk egymás mellett, amíg a halál el nem választ” – mondta a lapnak az énekes, aki hozzátette, hogy ha már csak pislákol a láng, akkor azt újra kell izzítani.

„Az oltárnál mindenki könnyen mondja ki, hogy jóban, rosszban, életünk végéig…

Noha a jó rész után, ha jönnek a problémák, sokan tovább lépnek simán. Az én véleményem, hogy ami elromlik, azt meg kell javítani. Ha kicsit is pislákol a láng, azt fel lehet, sőt, fel kell újra izzítani!” – mondta az énekes.

MÉG TÖBB HÍR OLÁH GERGŐRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: nool.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Sebestyén Balázs a milliókat kaszáló celebekről: „Nem nézem le őket, mi is belőlük élünk….”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading