Hirdetés 

Peter Srámek amióta az RTL+ új sorozata „A Király” megjelent, folyamatos támadásoknak van kitéve hol a család egyes tagjai részéről, hol pedig olyan botrányhősök oldaláról, mint például Alekosz, aki legutóbb szándékos provokációt kezdeményezett az énekessel szemben.

Az egykori valóvilágos problémája az volt, hogy miért Srámek vette meg Jimmy autóját és miért azzal jár koncertezni. A görög származású (?) botrányhős szerint Jimmy kocsijának egy múzeumban lenne a helye. Alekosz egyébként nagy rajongója a sorozatnak és pár hete Zámbó Jimmynek is, így különösen furcsa, hogy abba nem kötött bele, hogy a filmben az eredeti Zámbó Jimmy aranylemezeket mutatták be, a csepeli házban történt jelenetek az eredeti helyszínen lettek forgatva és a sorozatban bemutatott Arany Zsiráf-díj is az, amelyet Jimmy annak idején átvehetett. Neki csak Srámekkel és az autóval van baja. Erre lapunknak reagált akkor elsőként az énekes, aki elmondta:

„Az autó eladó volt, én pedig megvettem. Ez egy szimpla adás-vétel volt, ami előtt valóban nem kértem Nagy Alekosztól engedélyt. Őszinte leszek, nem tudtam, hogy kellett volna… Ha nem én veszem meg az autót, akkor megveszi más. Ez a kocsi nekem értékes, mert tudom kié volt. Az is tény, hogy én nem múlt héten kezdtem el Zámbó Jimmy dalokat hallgatni. – tette hozzá Peter, aki a rendszámra is kitért.

A Sramek-001 rendszám a sorozat egyik betétdalához készült klipforgatáson volt az autón, tehát nem ez a rendszáma, de egyébként ha ez lenne, sem lenne hozzá Alekosznak semmi köze.”

Azt értem, hogy minden áron szerepelni szeretne az újságokban és televíziókban, de ezt megteheti a produktummal is, amit letesz az asztalra. Ja hogy az nincs? Rendben!

Annyi háton felmászott már, ha az enyém kell most, hát legyen…

A továbbiakban azonban nem szeretnék Alekosszal és az ő bulvárkreálmányaival foglalkozni. Hallgassa tovább Jimmy dalait és az én dalaimat, de a nevemet felejtse el, mert nagyon nem vagyunk egy szinten. – szögezte le a ReflektorOnline-nak az énekes.

Most a Blikk TV-ben is reagált Peter, aki elmondta:

Nem az a kérdés, miért van nálam a kocsi, hanem hogy miért adták el. Egy internetes portálon láttam, ahol szoktak régi kocsikat árulni. Kérdeztem a srácot, aki árulta, mióta van nála, azt mondta, már fél éve. Mindig jött egy-két ember, beleült a kocsiba, de nem vette meg. Tíz évvel ezelőtt eladták ezt a kocsit, és tíz éven keresztül nem tudták, hol van az autó, senkinek nem fájt, mi van Zámbó Jimmy kocsijával. Most meg hirtelen, amikor kiderült, hogy én vagyok a tulajdonos, elkezdtek róla beszélni 

-mondta az Blikknek Peter, aki nagy becsben tartja az autót.

„Soha nem titkoltam, hogy Zámbó Jimmy-rajongó vagyok. Ha volt olyan tárgy, ami hozzá kapcsolódott, és volt rá pénzem, megvettem. Szeretem azt az embert, a munkásságát, imádom a dalait” – tette hozzá az énekes, akitől a mai napig követelik a Jimmy-dalokat a koncerteken, ő pedig kielégíti a közönség vágyait.

Ha azt mondják, ezt elfogadják tőlem és akarják, miért ne tenném meg? Istentől kaptam egy tehetséget, és azt mondják, hogy a hangom a Királyéhoz hasonlít… 

MÉG TÖBB HÍR PETER SRÁMEKRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2 / MTI

EZ IS ÉRDEKES!

Hogy is van ez? Visszavonult, mégis egyre több buli hirdetésén szerepel Galambos Lajcsi!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading