Hirdetés 

Tatár Csilla is meghívott vendég volt a Glamour – Woman of the Year nevű díjátadó gálán, amelyen ismert hazai nőket és a teljesítményüket díjazzák több kategóriában.

Idén többek között Lilu, Sydney van den Bosch, Kovács Patrícia, vagy épp Lábas Viki vehettek át díjat a maguk kategóriájában. A vendégek között azonban voltak celebek, akiket kevésbé a díj üzenete, vagy a díjazottak személye, sokkal inkább saját maguk érdekelték. Erről Tatár Csilla írt a közösségi oldalán, amelyet a Story magazin szúrt ki. 

“És üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gif-eket készített a barinőivel, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszél.” – fakadt ki 24 óráig elérhető Instagram-történetében Csilla, ami rövid időn belül a Redditen kötött ki. Egy következő történetben így folytatta: „Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét, nem azért jöttek, hogy büszkén lehessenek, részesei legyenek sikeres nők történeteinek, hanem azért, hogy a tökéletes ruhafotó elkészülhessen a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womanpower hashtaget, mert az mennyi menő már. A szellemi restség magasiskolája.”

A sztorit Csilla azóta már eltávolította, mert -ahogy egy soron következőben leírta- semmi kedve az okozóktól kapott dartsokat felfogni.


MÉG TÖBB HÍR TATÁR CSILLÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Molnár Anikó a hatalmas sikerről: “47 évesen álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz…”

/p>