Hirdetés 

A világ egyik legjobban fizetett fotballistájaként tartják számon a PSG brazil válogatott sztárját, Neymart.

A Forbes szerint a 31 éves támadó vagyona körülbelül 200 millió dollár, azaz 72 milliárd forint, így a rajongókat nemcsak a pályán mutatott teljesítménye érdekli, hanem például az is, hogy mire mennyit költ, vagy például mik a hobbyk, amiket űz.

A Bors írta meg, hogy a klasszis támadó autóparkjának értéke 4,5 millió dollár (1,6 milliárd Ft). A kollekcióban egy Lamborghini Veneno, Aston Martin Vulcan, Maserati MC 12, McLaren 570S, Porsche Panamera Turbo, Audi R8 Spyder és néhány Mercedes AMG is feltűnik. Magánrepülőgépe 8 millió dollárt (287 millió Ft) kóstál.

Számos ingatlanja is van, többek között egy 20 millió euró értékű (7,7 milliárd Ft) háza Párizsban, míg hazájában, Brazíliában egy „bungalója”, amelynek értéke 2,5 millió dollár (970 millió Ft). Az Egyesült Államokban is befektetett, Beverly Hillsben éjszakánként 10 000 dollárért (3,6 millió Ft) kiadja a palotáját.

A hajára sem keveset költ a sztár:

havonta 2000 eurót (771 ezer Ft) költ hajvágásra, -festésre, ami évente 24 000 euró kiadást ( közel 9,5 millió Ft) jelent. 

-írta a lap.

MÉG TÖBB HÍR NEYMARRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: PSG

EZ IS ÉRDEKES!

Vajna Timi végleg elszakadna Magyarországtól: utolsó üzleti érdekeltségét is eladja az özvegy!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading