Hirdetés 

Csősz Boglárka nemrég az nlc-nek adott nagyinterjút, amelyben elárulta, hogy jól érzi magát válása után, és hogy volt férjével folyamatosan tartják a kapcsolatot.

A színésznő – üzletasszony egyúttal azt is hangsúlyozta, hogy most már barátként tekintenek egymásra. Nehéz év van mögötte, hiszen a válása megviselte, de erős nőként helyt kell állnia az élet minden területén. Elárulta azt is, hogy nincs ellenére az ismerkedés, sőt a családalapítás sem, azonban nem mindegy, ki kerül az útjába.

„Egy erős nőnek nem könnyű tartós kapcsolatot létesíteni, ideje lenne a férfiaknak nem megijedni, és egyenrangú félként kezelni a nőket. Nem lehet visszaszuszakolni konyhákba, befőttesüvegekbe erővel a nőket, vagy csendes cselédszerepbe kényszeríteni. Mindegy, hogy olyan nőkről beszélünk, akik karriert, mindegy, hogy családot, mindegy, hogy a kettőt együtt szeretnék, a kölcsönös tisztelet és a másik támogatása alapvetés. Ilyen típusú kapcsolatra nyitott vagyok, a felszínes, leuraló, unintelligens emberi viszonyokra semmilyen téren nem.”

-mondta a portálnak Bogi.


Fotó: Instagram
MÉG TÖBB HÍR CSŐSZ BOGIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Itt a fotó! Liptai Claudia átváltozása megdöbbentette a rajongókat!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading