Hirdetés 

A fitneszkirálynő 65 évesen is elképesztő formában van.

Talán kevesen tudják, de annak idején varrónői végzettséggel iratkozott be a Testnevelési Egyetem testépítő–fitnesz szakára, ahol oktatói minősítést szerzett. Ezen időszakban ismerkedett meg Schobert Norbival, aki Ica TestSzépítés című videókazettáján is szerepelt. Erről az ir tud ma már, aki annak idején nem tudott, hiszen hatalmas botrány alakult ki azzal kapcsolatban, hogy ki kitől tanult ebben az időszakban.

Bíró Ica fiatalon modellként, sőt manökenként is dolgozott, így evidens volt, hogy több magazinban, sőt még kártyanaptáron is szerepelt a nyolcvanas évek végén.

A Playboy pedig ennek a karriernek a csúcsa volt.

A híres férfimagazin a 2000-es év harmadik számához tudta elcsábítani az akkor 43 éves fitneszcelebet, és ez a  lapszám természetesen hatalmas sikert aratott. Nem volt ez véletlen, hiszen a címlapon még puha szőrmével testrészeit elfedő Ica a magazin hasábjain mindent ledobott magáról.

„Bizony, nincs mit ezen szégyellni, az ott a mellbimbóm. Jó felvétel, szeretem, pár éve készült egy naptárfotózáshoz. Szerintem abszolút vállalható, esztétikus kép. Ezen a fotón semmivel sem mutatok többet, mint a régi vizes trikós felvételeken, hisz itt is csak átsejlik az anyagon, aminek kell. Teljesen meztelen fotózást csak egyszer vállaltam, 2000-ben a Playboynak. Ha ilyen lenge ruhában fényképeznek, akkor általában testszínű, nagyon vékony tangát viselek”

– nyilatkozta Ica néhány éve a Borsnak. Érdekesség, hogy testét Pauer Gyula Kossuth-díjas szobrász gipszbe öntve is megörökítette.

NÉZD MEG BÍRÓ ICA PIKÁNS KÉPEIT IDE KATTINTVA!

MÉG TÖBB HÍR BÍRÓ ICÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Molnár Anikó pikáns fotót mutatott! Meglocsolták húsvétkor, kicsit másképp… – fotó

/p>