Hirdetés 

Galambos Lajcsit közműlopás és vesztegetés miatt jogerősen három év és hat hónap börtönbütetésre ítélte a bíróság.

A nemzet trombitásának február 15-én kellett volna bevonulnia Kecskeméten a büntetésvégrehajtási intézetbe, azonban akkor egészségi okokra hivatkozva halasztást kért. Bevonulnia így akkor nem kellett, azonban nem sokkal később kiderült, hogy a kérelmet elutasították, így Lajcsinak legkevesebb 14 hónapot mégis le kell töltenie a kedvezményeket és a reintegrációs őrizetet figyelembe veszik.

Csütörtökön az is kiderült, hogy Lajcsi halasztási kérelmét másodfokon is elutasította. A Budapest Környéki Törvényszék az esettel kapcsolatos ugyanis azt közölte, hogy a másodfokú bíróság helybenhagyta a döntést, azaz a zenésznek börtönbe kell vonulnia – tudta meg a 24.hu.

Időközben Lajcsi egy beadványt adott be az Alkotmánybírósághoz is. A népszerű művész elmondta azt is, hogy miért.

“Az alkotmánybírósági panaszt nem én tettem, hanem egy olyan szakember, akinek a szakmai múltjához, szakmai munkájához és szakmai tisztaságához véleményem szerint nem férhet kétség, hiszen a fiam, aki az ELTE jogtudományi karára jár, abból a könyvből tanul, amit ő írt. Ebben a beadványban a következő szerepel, én csak idézni tudok belőle: ‘törvénysértő volt a bizonyítás, alapvető jogaim sérültek annak ellenére, hogy van jogerős ítélet, ez az eljárás tisztességtelen.’ És ezt nem csak én állítom, hanem a beadványban az ügyvéd is”

-mondta Galambos a naphire.hu portálnak, amelynek munkatársa azt is szerette volna megtudni, hogy lehet-e tudni valamit a bevonulásával kapcsolatban. Lajcsi elmondta, hogy újabb halasztási kérelmet adtak be, emellett pedig elmondta:

“A bevonulásommal kapcsolatban nem nyilatkozom semmit.”


Lajcsi a végsőkig elmegy, most az Alkotmánybírósághoz fordult. (Fotó: Smagpictures)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:

EZ IS ÉRDEKES!

Hegyes Bercivel is ringbe szállna, de végül Sebestyén Balázst hívta ki boxmeccsre Istenes Bence! – videó

/p>